Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Αποστολή των προϊόντων μας μπορεί να γίνει σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 150€ εκτελούμε δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με μεταφορικές εταιρίες της περιοχής σας. Για κάποιες τοποθεσίες (νησιά, Πελοπόννησος και Αττική) απαιτείται μεταφόρτωση  δέματος με κόστος 5€. Λόγω τεχνικού θέματος, δεν μπορεί να γίνει προπληρωμή από εμάς, γι' αυτό σας αφαιρούμε 5€ από την παραγγελία σας αφού θα κληθείτε να πληρώσετε το ίδιο ποσό κατά την παραλαβή. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση που οι αγορές σας ξεπερνούν τα 150€.

Για παραγγελίες κάτω των 150€, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη και είναι 5€.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με courier και με χρέωση δική σας.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Κύπρο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω CYPRUS AIRWAYS με χρέωση παραλήπτη.

Παραγγελίες στο εξωτερικό εκτελούνται ύστερα από επικοινωνία με  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε, μέσω e-mail, ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος που θα επιλέξετε για την μεταφορά.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 10 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργάσιμων ημερών που αναγράφονται και πιο σύντομα.

Η STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε, δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ή οφείλεται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου παράδοσης.

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. Τα εμπορεύματα  ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας δε γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας εάν δεν έχει εξαντληθεί. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην εταιρία και τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρία.

Σε προϊόντα προσφοράς , αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.


Μη ελαττωματικά προϊόντα

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  • Έχετε επικοινωνήσει με την  STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αναφέροντας τον αριθμό παραστατικού αγοράς και την ημερομηνία.
  • Τα προϊόντα να  βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί  ή να έχει παραβιαστεί η αρχική τους συσκευασία.
  • Να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως απόδειξη, τιμολόγιο κτλ.

Όλα τα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχετε λάβει έγκριση στο e-mail σας, ώστε να σας σταλεί και η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, προτείνουμε να ελέγχετε την συσκευασία κατά την παράδοση προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στο 23920 72600, την ίδια ή την επόμενη μέρα.

Όλα τα δέματα ελέγχονται προτού αποσταλούν κα σφραγίζονται αναλόγως.

Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το περιεχόμενο της  παραγγελίας, επικοινωνήστε εντός 2 εργάσιμων ημερών μαζί μας.


Ελαττωματικό προϊόν

Αν κάποιο προϊόν βγει ελαττωματικό (από την παραγωγή) επικοινωνείτε με την STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε, και το επιστρέφετε με έξοδα της εταιρίας μας. Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και επιστρέφετε πίσω στον πελάτη με έξοδα της   STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη αντικατάστασης παίρνετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Για να γίνει δεκτή μια  επιστροφή  εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία, πρέπει η φθορά να μην προήλθε από κακοποίηση του προϊόντος, διότι αν διαπιστωθεί κακή χρήση ή φθορά από τον πελάτη επιστρέφεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβαμε και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το προϊόν τέλος πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα.