Σχετικά με Εμάς

Ποιοί είμαστε


Η εταιρία STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε στο Ν. ΡΥΣΙΟ είναι ελληνική εταιρεία και από το 1975 δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής υψηλής ποιότητας φωτιστικών, εξυπηρετώντας άριστα το χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της παραγωγής φωτιστικών και η συνεχής προσπάθεια μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας ώθησε να δημιουργήσουμε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με στόχο να σας παρουσιάσουμε τη μεγάλη ποικιλία των φωτιστικών που διαθέτουμε.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού μέσα από μια μεγάλη γκάμα από φωτιστικά κρεμαστά, φωτιστικά οροφής, κρυστάλλινους πολυελαίους, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, δαπέδου, λάμπες επιτραπέζιες, απλίκες τοίχου, μονόφωτα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και φωτισμό LED.Τι κάνουμε


Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε κάθε στάδιο παραγωγής φωτισμού από τη σχεδίαση μέχρι την παράδοση.

ΣΧΕΔΙΟ Αρχικό στάδιο η μελέτη και ο σχεδιασμός φωτιστικών σύμφωνα με τις νέες τάσεις της εποχής προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Κατασκευή προϊόντων με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Στα πλαίσια εφαρμογής της πολιτικής ποιότητας των προϊόντων μας, το κάθε φωτιστικό που παράγεται ελέγχεται και φέρει το σήμα συμμόρφωσης CE φορέας πιστοποίησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προσέγγιση της νομοθεσίας των κρατών μελών σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ Απόλυτη τήρηση χρονοδιαγράμματος στο χρόνο παράδοσης.


Οικολογική Συνείδηση


Η εταιρεία STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., με ιδιαίτερη ευαισθησία για τις κλιματικές αλλαγές που επηρεάζουν έντονα το κοινωνικό σύνολο αλλά και τον κάθε ένα ξεχωριστά και στοχεύοντας να περιορίσει το περιβαλλοντικό κόστος, περιορίζει οποιοδήποτε συμβατικό υλικό προτείνοντας υλικά φιλικότερα προς το περιβάλλον και λιγότερο ρυπογόνα.

Ενημερωμένοι όσον αφορά τις   συνεχείς εξελίξεις λαμπτήρων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και λαμπτήρων νέας τεχνολογίας με σύστημα LED (Lighting Emitting Diode)  κατασκευάζουμε προϊόντα που επιδέχονται αυτού του τύπου τις λάμπες.  Ακολουθούμε τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς αντικαθιστώντας τους κλασσικούς λαμπτήρες από λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Συμμεριζόμαστε απόλυτα τους γενικότερους προβληματισμούς στην  αντιμετώπιση σοβαρών οικολογικών θεμάτων όπως η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.