Όροι χρήσης

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται υλικό και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.  και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του  site είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.


ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η  πλοήγηση και η χρήση υπηρεσιών του ηλεκτρονικού  μας καταστήματος  συνεπάγεται ότι ο χρήστης συναινεί και αποδέχεται τους παρόντες όρους χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού  μας καταστήματος  και κάθε συναλλαγή με αυτό. Η διαδικασία ολοκλήρωσης μιας  παραγγελίας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. μπορεί να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στο ηλεκτρονικό  κατάστημα της   STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. ή να δηλώσει τα απαραίτητα στοιχεία σε περίπτωση που επιθυμεί να πραγματοποιήσει "αγορά ως επισκέπτης" ώστε να υπάρχουν τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με την συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας που υπάρχει  στο ηλεκτρονικό  κατάστημα και το συντομότερο λαμβάνεται επιβεβαίωση ότι έγινε δεκτή από την STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την επιβεβαίωση καταχώρησης (εντός 24 ωρών) από την ώρα λήψης του επιβεβαιωτικού email από την  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε και να ενημερώσετε άμεσα για οποιοδήποτε λάθος, αλλιώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση καταχώρησης θεωρούνται δεδομένα.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Από  την στιγμή που θα έχετε πραγματοποιήσειι μια παραγγελία, θα λάβετε mail επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία. Σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστείτε οτιδήποτε.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες εάν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Θα πρέπει να ακυρωθεί και να δημιουργηθεί μια νέα παραγγελία  χωρίς χρέωση αρκεί να μην έχει δοθεί η παραγγελία στον μεταφορέα. Επίσης μπορεί να γίνει μερική αποστολή προϊόντων σε περίπτωση που κάποια  από τα προϊόντα  δεν είναι διαθέσιμα.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας καλώντας μας στο 23920 72600 ή στέλνοντας e-mail στο info@starlamp.gr εντός 3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτησή της. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Αν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής (αποστολή προς τον πελάτη και επιστροφή στην εταιρία).


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστολή των προϊόντων μας μπορεί να γίνει σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 100€  υπάρχει  δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με μεταφορικές εταιρίες της περιοχής σας .

Για παραγγελίες κάτω των 100€, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με courier της επιλογής σας και με χρέωση δική σας.

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Κύπρο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω CYPRUS AIRWAYS με χρέωση παραλήπτη.

Παραγγελίες στο εξωτερικό εκτελούνται ύστερα από επικοινωνία με  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., μέσω e-mail, ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος που θα επιλέξετε για την μεταφορά.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 10 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργάσιμων ημερών που αναγράφονται και πιο σύντομα.

Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ή οφείλεται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου παράδοσης.

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. Τα εμπορεύματα  ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας δε γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας εάν δεν έχει εξαντληθεί. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος στην εταιρία και τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρία.

Σε προϊόντα προσφοράς, αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.


Μη ελαττωματικά προϊόντα

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  • Έχετε επικοινωνήσει με την  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αναφέροντας τον αριθμό παραστατικού αγοράς και την ημερομηνία.
  • Τα προϊόντα να  βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί  ή να έχει παραβιαστεί η αρχική τους συσκευασία.
  • Να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως απόδειξη, τιμολόγιο κτλ.

Όλα τα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχετε λάβει έγκριση στο e-mail σας, ώστε να σας σταλεί και η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, προτείνουμε να ελέγχετε την συσκευασία κατά την παράδοση προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στο 23920 72600, την ίδια ή την επόμενη μέρα.

Όλα τα δέματα ελέγχονται προτού αποσταλούν κα σφραγίζονται αναλόγως.

Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το περιεχόμενο της  παραγγελίας, επικοινωνήστε εντός 2 εργάσιμων ημερών μαζί μας.


Ελαττωματικό προϊόν

Αν κάποιο προϊόν βγει ελαττωματικό (από την παραγωγή) επικοινωνείτε με την STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., και το επιστρέφετε με έξοδα της εταιρίας μας. Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και επιστρέφετε πίσω στον πελάτη με έξοδα της   STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη αντικατάστασης παίρνετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Για να γίνει δεκτή μια  επιστροφή  εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία, πρέπει η φθορά να μην προήλθε από κακοποίηση του προϊόντος, διότι αν διαπιστωθεί κακή χρήση ή φθορά από τον πελάτη επιστρέφεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβαμε και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το προϊόν τέλος πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  - ΤΙΜΕΣ

Oι τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν είναι τελικές τιμές συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (24%) και αφορούν τις ποσότητες που είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (όνομα δικαιούχου ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.) στις εξής τράπεζες:

EUROBANK: 0026.0336.70.0200074224
IBAN: GR6402603360000700200074224
SWIFT CODE/BIC CODE: EFGBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ: 864/440104-24
IBAN: GR20 0110 8640 0000 8644 4010 424
SWIFT CODE/BIC CODE: ETHNGRAA

Αποστολή της απόδειξης πληρωμής με Fax στο 23920 72601 ή με email στο info@starlamp.gr

2) Με πιστωτική κάρτα  VISA, MASTERCARD, EUROLINE & όλες τις προπληρωμένες καρτες

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail στο info@starlamp.gr ή στείλτε Fax στο 2392 072601


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. φροντίζει για την ασφάλεια των συναλλαγών καθώς και για την ακεραιότητα των  δεδομένων που συλλέγει από του χρήστες. Η σύνδεσή σας στο τραπεζικό σύστημα για την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση  128 bit της τράπεζας EUROBANK. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι απόρρητες. Η πιστωτική κάρτα του χρήστη χρησιμοποιείται για εξόφληση μιας συγκεκριμένης συναλλαγής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθεί  για κανέναν άλλο σκοπό. Με την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, ο αγοραστής δηλώνει ότι έχει νόμιμο δικαίωμα χρήσης της συγκεκριμένης κάρτας. Για λόγους ασφαλείας, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση, οπότε ο χρήστης θα πρέπει να τα εισάγει και πάλι σε κάθε νέα αγορά προϊόντος.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει, βελτιώνει, αλλάζει τους όρους της ιστοσελίδας και των συναλλαγών.

Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρών κείμενο. Για αυτό το λόγο σας συστήνουμε να διαβάζεται τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται χωρίς να υπάρχει προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. στα πλαίσια καλής πίστης δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων, και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία. Παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε κάποιο λάθος, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρίας μας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. δημιούργησε το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη υπόκεινται στους όρους και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου και του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε αλλαγή των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα αποτελέσει αντικείμενο αλλαγής του παρόντος. Όποιος δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Η STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. διατηρεί αρχεία με προσωπικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες  να έχουν  άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα , να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Ο χρήστης μπορεί να  επικοινωνήσει με την εταιρία μας, προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση του ή την αλλαγή του.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν ως σκοπό να μετρήσουν την επισκεψιμότητα, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών ώστε να συγκεντρωθούν στατιστικά στοιχεία για τα προϊόντα μας.

Η παρούσα ιστοσελίδα διαφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε τρίτο για κανένα λόγο με εξαίρεση σχετικές διατάξεις του νόμου προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η  STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. σχεδίασε την ιστοσελίδα , ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν  την ταυτότητά τους , εκτός και αν το επιθυμούν.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε τους όρους  που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.


COOKIES

Στον παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συγκεντρώνονται μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη/επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του, ούτε και οδηγούν στην ταυτοποίηση του υπολογιστή του με οποιοδήποτε πρόσωπο. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη/επισκέπτη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του διαδικτυακού τόπου για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.

Τα μη προσωπικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του προγράμματος πλοήγησης και περιήγησης ιστού (web browser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης/επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους.

Ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση και περιήγηση ιστού (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση “cookies” σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης “cookies” σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση “cookies” για την αναγνώρισή του ενδέχεται να έχει περιορισμένη πρόσβαση σε μερικές από τις υπηρεσίες, χρήσεις ή λειτουργίες που παρέχονται από την STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.


NEWSLETTER

Προκειμένου ο χρήστης να εγγραφεί στα newsletters της STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. &ΥΙΟΣ Ο.Ε. είναι απαραίτητο να καταχωρήσει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Αυτή χρησιμοποιείται για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων όσον αφορά νέα προϊόντα και προσφορές. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα της διαγραφής του από το newsletter της STARLAMP - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε., οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι παρόντες όροι χρήσης προστατεύονται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους. Κάθε διαφορά που θα  προκύψει σε κάθε περίπτωση και για κάθε συναλλαγή μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών το δίκαιο που εφαρμόζεται είναι το ελληνικό. Κάθε διαφορά που θα προκύψει ανεξαρτήτου τόπου κατοικίας του χρήστη, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η ιστοσελίδα της STARLAMP- ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Κ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε, η οποία περιλαμβάνει κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, περιεχόμενα ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει, προστατεύεται από τις ισχύουσες Νομοθετικές Διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή και η αναδημοσίευση του υλικού των σελίδων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας  με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να έχει προηγηθεί  έγγραφη άδεια  του δικαιούχου.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ: 2392 072600

F: 2392 072601

E-mail: info@starlamp.gr

Δ/νση Αλληλογραφίας: Ν.ΡΥΣΙΟ, Τ.Θ.289, Τ.Κ. 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ